2021-06-21 07:52:19• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Ez a nap sokkal jobban alakulhat, mint azt előre tervezted volna

Napi horoszkóp június 21-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint nagy meglepetésben lehet ma részed: valami olyan történik, ami megváltoztatja eddigi terveidet, elképzeléseidet. Ne ijedj meg, inkább jóra számíts. Még ha valami nehéznek is hangzik elsőre, akkor is jól fog elsülni. A legfontosabb a bizalom!


Bika: IV. 20. - V. 20.

Ma minden szavadat jól megfontolod, és minden szavad célba is érhet. Világosan és tisztán látsz dolgokat, kiváló nap ez az elmélyült munkálkodásra, és a tanulásra, vizsgára. Nemcsak jól, de szépen is látsz és fogalmazol.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ez a nap sokkal jobban alakulhat, mint azt előre tervezted volna. Amitől féltél, az a veszély elmúlik a fejed fölül. Megint rájöhetsz, hogy az örömnél, a vidámságnál nincs semmi fontosabb.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A mai napon szokatlan támadásnak lehetsz kitéve. Talán a munkahelyeden áskálódik ellened valaki, talán a baráti körödben akad egy ellenlábasod. A támadás azonban jó alkalmat teremt arra, hogy lemérd az erődet. Nem fogsz csalódni.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Széles jókedvvel vághatsz bele nemcsak egy új szerelembe, de ha erre épp nem is vágyik, valami új sportágba, vagy üzletbe is. Nem ismersz lehetetlent, hatalmas terveket kovácsolsz, álmokat kergetsz, és mindenkit fellelkesítesz magad körül.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Minden aggodalmad semmivé lehet egy pillanat alatt, új távlatok nyílhatnak meg előtted. Amit eddig csak gátlásnak éreztél, mostantól támasznak tűnhet fel a szemedben. Ami eddig a szabadságot jelentette, rájöhetsz: az kötelesség is.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Úgy érezheted, a világ összeesküdött ellened. Ma különösen sok támadás érhet. Ez a te lelki alkatodból is adódhat. Ha gyengének mutatod magad, akkor azt hiszik, könnyedén megtámadhatnak. Ilyen a világ és az emberi természet.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ma apróbb konfliktusaid lehetnek a kedveseddel, vagy a főnököddel, esetleg mindkettővel. Ezek inkább érzelmi alapú zűrök, amiket kellő higgadtsággal, és nagyvonalúsággal kezelve, könnyen úrrá lehetsz felettük. Engedd el a dühödet!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Legyél egy kissé kevésbé konok! Az akaratossággal nem sokat érhetsz el ott, ahol az érzelmeké a főszerep. A megbocsátás és a türelem is nagyon szép erények!


Bak: XII. 22. - I. 19.

Kiegyensúlyozottság és harmónia jellemzi a mai napodat. Nem is lehet semmi okod a panaszra. Ha csak az nem, hogy a társaságnak egy kicsit híján vagy. De a mai nap inkább a magányos elfoglaltságokban leled örömödet.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ma a szokásosnál jobban forog az agyad: mindent meg tudsz oldani, ami eddig nehézséget okozott, amibe beletörött a bicskád. Szellemi csúcsrajárásodat használd ki: tegyél többet, mint elterveztél reggel! Legyél kreatív!


Halak: II. 19. - III. 20.

Érzékeny és sebezhető hangulatban talál téged ez a nap. Ez persze a legnagyobb terhet a párodra rója. Ám nem várhatod el még tőle sem, hogy minden bánatában maradéktalanul osztozzon veled. Főleg, ha te túlzásokba esel, és szükségtelenül pánikolsz.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: